Program

Hjärtligt Välkomna till ett nytt trädgårds år med TrädgårdsOdlarna i Hudiksvall.

Som tidigare år är det programgruppen och trampgruppen som ordnat med en massa spännande och inspirerande föreläsningar och besök i trädgårdar, se under Program 2020 och Tramp 2020.

Resan inställes pga. Covid-19

Hjälp oss hitta aktiviteter till nästa år, lämna förslag på aktiviteter i Gröna Lådan, maila tradgardsodlarna@gmail.com eller kontakta någon i styrelsen.

I nuläget saknar föreningen en valberedning så hör gärna av dig till styrelsen om du är intresserad att hjälpa till

Riksförbundet Svensk Trädgård har över 32 000 medlemmar och ca 150 lokala trädgårdsföreningar i hela landet. I år firar man 120 års jubileum! Förbundet finns med på stora mässan Nordiska Trädgårdar där deras monter har fokus på just jubileumet. Håll även utkik på deras hemsida och i tidningen "Hemträdgården" för mer info och ev. aktiviteter.

Årsmötet genomfördes som planerat den 4 februari kl.19.00 i Hudiksvalls Missionskyrka. Vi upplevde det som en bra start på det nya odlingsåret.

Hoppas vi ses på träffarna i år.

Gröna lådan är medlemmarnas möjlighet att påverka vilka aktiviteter, tramp, föreläsningar, workshops som skall arrangeras. Gröna lådan följer oss vart vi än är på de olika aktiviteterna. Lämna ditt förslag i lådan, och förhoppningsvis så ser programgruppen till att dina önskningar förr eller senare uppfylls.

"Fikakorgen" Till alla våra trädgårdstramp och andra arrangemang, där inget annat anges är det trevligt att ta med fikakorg så att vi tillsammans kan sitta ned för att fika och prata om vårt gemensamma intresse trädgården.

Torghandel efterlyses till våra arrangemang på Broman gymnasiet. Fortsätt gärna ta med er det ni har till försäljning, exempel sylt, plant, böcker, ägg och förädlade alster till aktivitetskvällarna.

Nyhetsbrev  mailas ut inför kommande aktiviteter. Får du inte Nyhetsbrevet maila din adress till tradgardsodlarna@gmail.com  eller ansvarig för hemsidan Anette Hanson på tel. 070-962 73 85 


FRÅGOR RÖRANDE MEDLEMSKAP mailas till tradgardsodlarna@gmail.com

HEMSIDEANSVARIG Anette Hanson 070-962 73 85, tradgardsodlarna@gmail.com