Program

Hjärtligt Välkomna till ett nytt trädgårds år med TrädgårdsOdlarna i Hudiksvall.

Program har varit svårt att fastställa under rådande pandemi men några utomhus aktiviteter har planerats under året. Vi jobbar för många aktiviteter 2022 som vi  hoppas kunna genomföra.

Hjälp oss hitta aktiviteter till nästa år, lämna förslag på aktiviteter i Gröna Lådan, mejla tradgardsodlarna@gmail.com eller kontakta någon i styrelsen.

I nuläget saknar föreningen en valberedning så hör gärna av dig till styrelsen om du är intresserad att hjälpa till.

Riksförbundet Svensk Trädgård har över 32 000 medlemmar och ca 150 lokala trädgårdsföreningar i hela landet. Håll utkik på deras hemsida och i tidningen "Hemträdgården" för info om ev. aktiviteter.

Hoppas vi ses på träffar som blir i år.

Gröna lådan är medlemmarnas möjlighet att påverka vilka aktiviteter, tramp, föreläsningar, workshops som skall arrangeras. Gröna lådan följer oss vart vi än är på de olika aktiviteterna. Lämna ditt förslag i lådan, och förhoppningsvis så ser programgruppen till att dina önskningar förr eller senare uppfylls.

"Fikakorgen" Till alla våra trädgårdstramp och andra arrangemang, där inget annat anges är det trevligt att ta med fikakorg så att vi tillsammans kan sitta ned för att fika och prata om vårt gemensamma intresse trädgården.

Torghandel till våra arrangemang är alltid uppskattat, ta med er det ni har till försäljning, exempel sylt, plant, fröer, böcker, ägg och förädlade alster till aktivitetskvällarna.

Nyhetsbrev  mejlas ut inför kommande aktiviteter. Får du inte Nyhetsbrevet mejla din adress till tradgardsodlarna@gmail.com  eller Anette Hanson på tel. 070-962 73 85 


FRÅGOR RÖRANDE MEDLEMSKAP mejlas till tradgardsodlarna@gmail.com

HEMSIDEANSVARIG Anette Hanson 070-962 73 85, tradgardsodlarna@gmail.com