Program

Hjärtligt Välkomna till ett nytt trädgårdsår med Hudiksvalls TrädgårdsOdlare. 

2018 började med rejält med snö. Troligen så hann det inte bli så mycket tjäle i backen innan snön lade sig, så vi kan kanske ändå hoppas på att komma igång med våra odlingar i tid. Under tiden så får vi planera, förodla och drömma, ses på våra träffar och utbyta idéer. Som tidigare har programgruppen och trampgruppen ordnat med en massa spännande och inspirerande föreläsningar och besök i trädgårdar, så kom nu ihåg att pricka för alla viktiga trädgårdshändelser i din kalender.

Jag tackar för förtroendet att under ett år få vara föreningens ordförande. Hoppas att du har möjlighet att vara med på alla våra aktiviteter. Kom ihåg att lämna förslag på aktiviteter i Gröna Lådan, eller kontakta någon i styrelsen.

Vi ses!

Med vänliga hälsningar Christer Körsbärskvist, ordförande.

"Tips"

Gröna lådan är medlemmarnas möjlighet att påverka vilka aktiviteter, tramp, föreläsningar, workshops som skall arrangeras. Gröna lådan följer oss vart vi än är på de olika aktiviteterna. Lämna ditt förslag i lådan, och förhoppningsvis så ser programgruppen till att dina önskningar förr eller senare uppfylls.

"Fikakorgen" Till alla våra trädgårdstramp och andra arrangemang, där inget annat anges är det trevligt att ta med fikakorg så att vi tillsammans kan sitta ned för att fika och prata om vårt gemensamma intresse trädgården.

Torghandel efterlyses till våra arrangemang i Missionskyrkan. Vi vill gärna återuppta tidigare populära aktiviteten att ni som medlemmar tar med er det ni har till försäljning, exempel sylt, plant, böcker, ägg och förädlade alster.

Nyhetsbrev  mailas ut inför kommande aktiviteter. Får du inte Nyhetsbrevet maila din adress till tradgardsodlarna@gmail.com  eller ansvarig för hemsidan Anette Hanson på tel 070-962 73 85 


Vill du beställa Benmjöl ring Roland Östlund 070-339 30 98


FRÅGOR RÖRANDE MEDLEMSKAP Roland Östlund 070-260 24 04 eller

ro.ostlund@gmail.com

HEMSIDEANSVARIG Anette Hanson 070-962 73 85, tradgardsodlarna@gmail.com